Basket är mer än bara en sport – Basket är en livsstil!

Det är inte alla som kan spela som LeBron James eller Steph Curry. Men vi kan alla göra vårt bästa för att komma så nära som möjligt. Det innebär massor av hårt arbete på och utanför planen, men också att läsa in sig på alla olika aspekter av spelet. Basket är inte bara en fysisk sport – det handlar lika mycket om psykologi, mentalitet och strategi.

Och framförallt – det handlar inte bara om matchen. Det är en hel livsstil!

Basket är en livsstil - utanför flådiga hallenMed sporten kommer alla dyra bilar, smycken, kläder, skor, solglasögon, hörlurar, musik, attityd och mycket mer.  Men det är också spel på bakgårdar med trasiga nät och sprickor i asfalten och tuffa pick-up games. Och det är det vi är här för – för att ge er hela upplevelsen. Med läsvärda artiklar och inlägg om spelet, lagen, spelarna, rapporter från vad som händer i och runt NBA, insiktsfulla tips från coachen och spektakulära videos och möjligheten att hitta allt du själv behöver för att spela, leva, se ut och känna dig som en All-Star hjälper vi dig leva din dröm. Här kan du hitta dom riktiga sakerna som stjärnorna faktiskt använder – våra All Star Gear. För oss som inte ännu har en NBA-storlek på vår plånbok, men fortfarande är seriösa med vår basket så finns våra Starter Gear produkter. Högkvalitativa saker som dom flesta av oss har råd med. Och om du är på en tight budget, men fortfarande vill känna dig som och se ut som en All Star så har vi våra Bench-Crew Gear som vi har vat ut för det. Om du letar efter billiga lågkvalitativa produkter får du leta någon annanstans. Vi har bara välkända varumärken.

Superstjärnorna är spektakulära att titta på och välkända. Men kom ihåg att Basket är en lagsport. Superstjärnorna kan inte lyckas utan hjälp av lagspelare och bänkvärmare. Alla dessa spelare som sliter på i skuggan och sätter screens, spelar hjälpförsvar och kliver fram när det behövs – the Bench-Crew!

Mer än någonting så är den här siten för er! Alla er fantastiska spelare som ännu inte nått hela vägen till toppen, men aldrig kommer sluta försöka.  Så välkommen och grotta ner dig. Om du också tycker att Basket är en livsstil så har du kommit till rätt ställe.

Basket – Love it! Live it!

We do!