Stat of the Week Sale – v3

A
A

Griffin exploderar i homecoming match – 33% rabatt på en Molten GGX boll

En av de stora övergångarna förra året var Blake Griffin till Detroit Pistons i utbyte mot Tobias Harris, Avery Bradley och publikfavoriten Boban Marjanovic (Go Boban!). I lördags var det Blakes homecoming till L.A. där han var lagets ansikte utåt under 9 år. Han valdes av Clippers som no 1 pick i draften 2009 och har spelat med Clippers fram tills den här trade:n. Mest känd för sina spektakulära dunkar, men han har också visat – sedan han flyttade till Detroit – att han har riktigt bra bollkontroll och basketball IQ. I L.A. var det mest Chris Paul som hanterade bollen medan Griffin (och DeAndre Jordan) agerade mottagare. I Detroit har Griffin fått vara mer av en ledare och spelfördelare och hans spel har verkligen förbättrats med det.

Det största namnet åt andra hållet var Tobias Harris. Harris har hoppat runt lite mer i ligan, men gjorde väldigt bra ifrån sig i Detroit och trots Griffins rykte fanns det ganska många olyckliga fans i Motown när Harris lämnade. Det visade sig också vara ett lyckat byte för Harris och han spelar just nu sin bästa karriär någonsin med L.A. I smyg närmar han sig en 180 säsong, viket innebär 50% skottprocent, 40% från tre och 90% från linjen. Det är bara sju spelare som någonsin klarat det över en hel säsong och den sista som gjorde det var Steve Nash. Och han hade fyra(!) 50-40-90 säsongen. Och ett(1) straffkast från sin femte. Bird hade två. Resten av namnen på listan är namn som Curry, Durant, Reggie Miller och Dirk så det är ganska exklusivt sällskap.

Det var en ganska känslofylld match, troligtvis mer för Griffin än för Harris. Han dominerade totalt och slutade med 44 poäng. Kul också att se ett bra väkomnande från hemmafansen. Svårt att anklaga en spelare för att han blir trade:ad, men många fans verkar glömma det. Harris lyckades bara få in 11 poäng i matchen så Blake vann med 33 poäng och en 33% rabatt på en Molten GGX (storek 7 eller 6) basketboll. Riktigt bra deal bestäömt av två riktigt bra spelare. Vi ser dom igen i All-Star matche – eller?

Erbjudandet gäller till 21 januari

Vecka 4 – Ballin’ i L.A.

Ingen missade väl att LeBron ”took his talents” till Lakers i somras. Nu är han skadad, så vem plockar upp stafettpinnen? Inte många spelare har varit omgärdade av så mycket drama som Lonzo Ball – inte nödvändigtvis för hur han är på planen, utan hans familj, pappa och affärer vid sidan av planen. Men kan han spela? Nästa veckas stat är hans poäng i matchen på lördag mot Rockets. Och det ger rabatt på alla kortärmade T-Shirts från Under Armour.

ALTERNATIV

Main Menu x
X