Tillbaks till Oakland!

A
A
Back to Oakland for game 5

Cavaliers var helt enkelt för mycket för Warriors i den fjärde matchen av 2017 års finalserie. Dom ledde från start till mål och det var en av de mest imponerande offensiva prestationer jag (och alla andra som tittade) har sett. Serien flyttar nu tillbaks till Oakland.

I korthet

  • Cleveland satte nytt rekord för flest poäng i en quarter i NBA finalens historia – 49 poäng i första quartern. 49! Och av dessa svarade LeBron för 8(!) så det var definitivt en team effort – precis det som efterfrågats.
  • Dom satte nytt rekord för flest poäng i en halvlek i NBA finalens historia – 86 poäng i första halvlek. Det är två mindre än NÅGOT lag fick i finalerna 20014.
  • Dom satte nytt rekord för antal 3:or i NBA finalens historia –  24. Det gamla rekordet var två dagar gammalt och sattes av motståndarna.
  • LeBron slutade med 31 poäng och Love med 23. JR hade 15 i en bra match för honom, men…
  • … matchens hjälte ar definitivt Kyrie Irving.  40 poäng på 40 minuter. 58% från 3. Och det sätt han gjorde det på  – bländande!

Warriors försvar klickade inte. Dom hade ingenting att sätta upp mot Irving.  Durant gjorde en bra match och slutade på  35 poäng. Curry satte 2 av 9 från 3 poäng. Det duger inte.

Domarna …

För övrigt så var det mest anmärkningsvärda domarna. Dom gjorde ett riktigt dåligt jobb och jag hade svårt att få någon rätsida på det – men det kunde inte kommentatorerna eller coacherna heller.

Om ni missade matchen – här finns sammanfattningen.

Måndag nästa. I Oakland. Där det kommer ta slut.

ALTERNATIV

Main Menu x
X