Stat of the Week sale – v1

A
A

Giannis in the paint – 16% rabatt på en Coaches Board

Högst upp på Kia MVP rankingen ligger för närvarande Giannis Antetokounmpo och om du har sett honom spela nyligen så förstår du varför. Han gör i princip allting rätt och är dessutom väldigt underhållande att titta på. Han leder också kategorin Points in the Paint vilken i normala fall är reserverat för stora centrar som Anthony Davis eller Andre Drummond – båda som ”the Greek Freek” dominerade nyligen. Den här cekan fortsatte han med Jarrett Allen som bara lyckades göra 8 poäng medan Giannis gjorde 31!

Sexton av dom kom in the paint vilket ger dig 16% rabatt på en coaches board den här veckan. Giannis fick också 10 rebounds och 10 assists, vilket innebär en till triple double. Lägg till två blocks och tre steals så får du en fantastisk prestation. Det finns många kandidater till MVP i år (sa någon Harden?) och Giannis är definitivt en av dem. Medan du lutar dig tillbaks och följer hur det går så kan du väl passa på att skaffa en ny coaches board från Molten med 16% rabatt tack vare Giannis? En till fantastisk deal från en fantastisk spelare.

Erbjudandet gäller till 7 januari

Vecka 2 – Jokic MVP kandidat?

En annan spelare som överraskat (eller ?) positivt i år är Nikola Jokic. Så här långt har Nuggets center med sina 7 feet/250 lbs snittat 19+ poäng, 10+ rebounds och 7.5 assists per match samtidigt som han skjuter 84% från straffkast. Och han bygger upp en rejäl fan-base i Denver där han spelat hela sin NBA karriär. Nyligen gjorde han sin 20:e triple-double, som den tredje yngsta spelare någonsin som gjort 20+ sådana.

Spalding NBA Officiell Matchboll
Spalding NBA Officiell Matchboll

Så betyder det att han också hjälper Denver att vinna? Vi får se. Nästa veckas stat of the Week är Jokics +/- rating i lördagens match mot Hornets och det blir rabatten på en Spalding NBA Matchboll! Ses då!

ALTERNATIV

Main Menu x
X