Stat of the Week Sale – v51

A
A

Tobias Harris mot OKC – 22% rabatt på valfri leg sleeve från McDavid

Tobias Harris – vilken hjälte. Som vi skrev om förra veckan så är Harris en av dom där superprofessionella spelarna som spelar i skuggan av superstjärnorna., men som alltid spelar på högsta nivå, alltid kommer väl förberedda och alltid är redo att göra det som krävs. Vi ville se vad Harris kunde göra mot världens just nu bästa försvar i OKC.

Han fick 22 poäng och dessutom 9 returer och en steal. Han sköt 3 av 6 från tre och 100% free throw (medges att han bara sköt en och satte den). Det är ungefär på hans snitt för säsongen, men det är just det som är poängen – kontinuiteten. Oavsett vem han spelar mot och var, så gör han alltid sitt jobb. En coaches dröm. Och han har förbättrat sig i år i i stort sett varje kategori.

Harris Stats

Trots Harris så var Thunder det bättre laget ikväll och ledde större delen av matchen och vann till slut med 110-104. Bra match. Och en bra deal för dig – 22% rabatt på valfri leg sleeve från McDavid hela den här veckan. Tack vare Tobias Harris.

Erbjudandet gäller till 24 December

Week 52 – Jämt i West?

Mens UA MK1 Shorts vita
Mens UA MK1 Shorts vita

Nästa helg kommer två av toppkandidaterna till slutsegern i West att mötas i Oracle Arena – Golden State Warriors tar emot L.A. Clippers. Vi förväntar oss att det blir en jämn match och en  must see. Antalet lead changes i matchen på söndag blir rabatten på shorts från Under Armour nästa vecka.

ALTERNATIV

Main Menu x
X