Stat of the Week Sale – v48

A
A

Drummond cleaning the class

16% rabatt på Sport BH:s från Under Armour – bestämt av Drummond!

I skuggan av alla superstars har Detroit sin Andre Drummond som har varit top två i rebounds varje säsong sedan 2013. Och han leder ligan även i år med 16.2 rebounds per match. Han ligger också fyra i double-doubles och den här säsongen har han 5 av hela ligans totala tio 20/20 matcher. Det är hälften! Eller lika många som resten av hela NBA.

Så för att hedra lite old-school big-man basket så erbjuder vi den här veckan 16% rabatt (lika mycket som Drummonds rebounds) på utvalda sport BH:s från Under Armour, baserat på Drummonds insats mot Suns i söndags. Drummond hade 16 rebounds, 7 av dom offensiva och dessutom 19 poäng. Bra match och ytterligare en bra deal bestämt av en bra spelare!

Erbjudandet gäller till 2 December

Vecka 49 – OKC Stealing the show?

Defense leads to offense. Det brukade min coach säga – precis som nästan alla andra coacher. Men det har visat sig att det stämmer. Bra försvar ger ofta möjlighet till fast brakes och enkla poäng. En stor del av basketfansen letar after spektakulära dunkar och alley-hoops, men ett par sekunder innan har det oftast varit en steal som leder fram till dom. Spektakulära dunkar från ett halvplans set är mycket svårare än att springa öppen mot korgen och dunka.

Vilket lag är bäst på steals? Så här långt in i säsongen är det Oklahoma City Thunder med  10.6 steals per match, mycket tack vare Paul George som leder ligan med 2,32 steals per match. Det kallar vi försvar!

Women's Under Armour Tech™ V-Neck T-Shirt Black
Under Armour Tech™ V-Neck T-Shirt Svart

Nästa vecka har vi en rabatt baserat på antal steals som OKC gör i matchen mot Atlanta Hawks på fredag kväll. Kolla matchen, studera försvaret, se och lär, och kom tillbaks nästa vecka och införskaffa en topp från Under Armour till dig – eller din flickvän – med en ännu okänd rabatt.

 

Som vi skrev om (här) så kommer vi den här säsongen låta lagen och spelarna i NBA skapa fantastiska erbjudanden åt er! Varje vecka kommer vi välja en intressant stat från en match och låta den vara er rabatt på en utvald vara från butiken.

 

ALTERNATIV

Main Menu x
X