Stat of the Week Sale – v46

A
A

Harden skjuter treor?

13% REA på Molten Libertria Basketboll – bestämt av Harden!

Den här veckan lovade vi en rabatt på en Molten Libertria Utomhus Basketboll baserat på det antal försök till treor som James Harden sköt i matchen mot San Antonio Spurs i lördags kväll. Även om han inte kom upp i sin normala nivå så fick han fortfarande iväg 13 försök, men satte bara en av dom! Som vi skrev tidigare så borde Rockets vara en utmanare till titeln, men det kräver att deras superstars levererar. Det gör dom fortfarande inte och Rockets är fortfarande en besvikelse så här långt in i säsongen. Spurs vann matchen med 96-89 och Rockets är nu 5-7 och på 12:e plats i Western. Men oavsett en ganska medioker match från både Rockets och Harden så får ni fortfarande en bra rabatt på 13% på en Libertria Utomusboll från Molten. Bra deal bestämt av en Bra spelare!

Erbjudandet gäller till 18 november.

Vecka 47 – Lowry doing the dishes?

Göra poäng är coolt och det mesta av vår uppfattning om olika spelare är baserat på hur många poäng dom gör. Eller alla argument om vem som är bättre än vem. Med få undantag skulle de superstars vi ser idag inte vara superstars utan hjälp från lagkamrater. Assists är ett bra mått på en bra spelare som kan hantera bollen och hitta öppna lagkamrater och som hjälper andra – stjärnorna – att göra poäng. Och tvärtom – du kan passa hur bra och mycket som helst, men om dina kamrater inte gör poäng så får du ingen assist. Fortfarande så kan vi inte undervärdera betydelsen av en bra passare och personligen skulle jag välja en spelare som Steve Nash eller Jason Kidd framför en del poängledare som spelare idag.

McDavid Shooter Arm Sleeve Black

McDavid Shooter Arm Sleeve Black

Oavsett, nästa vecka fokuserar vi på assists och till vår hjälp tar vi en av de bästa som finns idag. Kyle Lowry leder för närvarande ligan med 11 assists per match eller 143 totalt. Det är många assists! Dessutom ligger han på sjunde plats i Assist/TO ratio med 4.1. Så inte bara passar han ofta och bra, han ser också till att inte tappa bort bollen och göra turnovers. Det antal assist han gör på lördag i matchen mot Chicago Bulls blir % rabatt nästa vecka på en Shooters Arm Sleeve från McDavid. Kolla på matchen för att se en sann passare och kom tillbaks nästa vecka och köp en rabatterad Shooters Sleeve.

ALTERNATIV

Main Menu x
X