Stat of the Week Sale – v45

A
A

Kawhi Leonard med Raptors!

19% REA på Keps från Under Armour – bestämt av Leonard!

Interaktive erbjudanden riskerar att floppa. Den här veckan såg vi fram emot att få se två av ligans giganter göra upp i L.A –  LeBron och Lakers tog emot Toronto Raptors med Kawhi Leonard. Och vi lovade att ge Kawhis poäng i rabatt på en snygg keps från Under Armour. Men saker blir inte alltid som planerat, vilket också är tjusningen med basket. Kawhi spelade inte på grund av en lindringare skada han fick i matchen mot Phoenix på fredagen, så han gjorde noll poäng. Inte världens mest attraktiva rabatt, så vi anpassar oss och använder hans poäng från den fredagsmatchen istället, vilket var 19. Vilket betyder 19% REA på den här kepsen hela veckan!

Matcherna? Toronto vann båda. Förstås. 107-98 mot Suns och 121-107 mot Lakers.

Erbjudandet gäller till 11 november

Vecka 46 – Harden skjuter treor?

Nästa vecka riktar vi fokus på en av den tidiga säsongens stora besvikelser – Houston Rockets. Dom kommer tillbaka och dom kommer vara en del av slutspelet i vår (ja, ni kan gå tillbaks och läsa om det här då). Men dom är beroende av sina stjärnor och att dom levererar. Och undviker att bli avstängda…. Harden med sin ryckiga stil är en av ligans mest underhållande spelare. Och kan kommer skjuta treor så fort han får möjlighet.

Molten Libertria B7T3500
Molten Libertria B7T3500

Eller..? Antal treor (försök) från Harden under matchen mot Spurs på lördag kommer att avgöra er rabatt på en Molten Libertria utomhusboll under vecka 46.

 

 

 

 

 

Som vi skrev om (här) så kommer vi den här säsongen låta lagen och spelarna i NBA skapa fantastiska erbjudanden åt er! Varje vecka kommer vi välja en intressant stat från en match och låta den vara er rabatt på en utvald vara från butiken.

ALTERNATIV

Main Menu x
X