Stat of the Week Sale – v8

A
A

10% på Bench-Crews All-Star Gear

All Star Weekend drog förbi med de vanliga festligheterna – celebrity game, USA vs World, Skills challenge, 3-point contest, Slam Dunk och själva All Star matchen.

USA vs World

Sedan ett par år har det som brukade vara rookies mot förra årets rookies nu blivit unga spelar från USA mot resten av världen. Världen har vunnit de två senaste åren, men i år fick USA revanch med en 161-144 vinst. Och om du inte varit med förut så, ja, siffrorna stämmer. All Star Weekend är inte ett tillfälle där man visar upp sitt bästa försvar. Eller något försvar. Kyle Kuzma blev MVP med sina 35 poäng.

Lördag

Tatum vann skills challenge med ett panik-halvplans skott. Vilket är väldigt typiskt för den här tävlingen – oavsett hur skillad man är på bollhantering och passning så är det den sista trean som avgör vem som vinner.

På tal om treor, så vanns trepoängstävlingen av Joe Harris från Brooklyn Nets. Båda Curry var med i tävlignen och försökte vinna inför hemmapubliken (dom växte upp i Charlotte). Steph slutade på andra plats bakom Harris.

Och sen är det Dunktävlingen med sina Las Vegas dunkar som har väldigt lite att göra med basket, men fortfarande kul att se. kommer mest bli ihågkommen för vinnaren Hamidou Diallo som hoppade över Shaq och dunkade.

All Star Game

Även All Star matchen har ändrat upplägg sedan ett par år tillbaka. Det som brukade vara East mot West har istället blivit en lagkapten från East och en från West som väljer spelare till sina lag. I år var det Team LeBron för West och Team Giannis för East. Giannis själv avslutade med 38 poäng, men det var Durant, som spelade för LeBrons West, som vann MVP med 31 poäng. Matchen vann Team LeBron med 178-164.Nämnde vi något om brist på försvar i dom här matcherna?

Se alla highlights här eller stanna kvar och shoppa våra All Star Gear här med 10% rabatt.

Använd rabattkoden ”AllStar” i kassan för att få 10% rabatt!

Erbjudandet gäller till 25 Februari.

ALTERNATIV

Main Menu x
X