Stat of the Week Sale – v50

A
A

Hjälpte Hayward Celtics att vinna?

15% rabatt på Molten GGX och GFX Basketbollar – bestämt av Hayward!

Tja, dom vann med 56(!) poäng – alla hjälpte Celtics att vinna. Inklusive the Bulls. Så kanske var det här inte den bästa matchen för att utvärdera Haywards värde jämfört med resten av laget. Celtics tog över från start. Bulls ledde aldrig. Och poängskillnaden när matchen var slut var brutal och en sällsynt händelse i NBA. Celtics är bra och Bulls är inte det. Men så här stor skillnad ska det inte vara. Inte en särskilt underhållande match.

Gordon Hayward gjorde inte så mycket för att sticka ut i den här matchen och slutade med 5 poäng på 25 minuters spel. Jag antar att han inte behövde göra så mycket mer och överlät till sina lagkamrater att få sole sig i glansen.

Gordon slutade ändå med +15, helt enkelt för att Celtics var så överlägsna. Varenda spelare i Celtics slutade på en plus-rating och varenda spelare i Bulls på minus. Det betyder fortfarande en bra rabatt på 15% den här veckan på en Molten GGX eller GFX basketboll – en bra deal bestämt av en bra spelare!

Erbjudandet gäller till 16 December

Vecka 51 – Blommande stjärna mot det bästa försvaret

Nästa vecka ska vi ta en närmare titt på en av våra favoritspelare så här långt in i säsongen – Tobias Harris från Clippers. En av många spelare som spelar i skuggan av dom stora namnen, lite underskattad, men som alltid levererar.  Harris är känd för sina minutiösa förberedelser och rutiner inför varje match. Han är noggrann med vad han äter och när, sliter oerhört hårt och är superprofessionell och en bra lagkamrat. He var bra med Magic, blev bättre med Detroit, men har verkligen blommat ut med Clippers i år. Det visade sig vara en lyckad win-win deal när Clippers tradade sin superstar Blake Griffin för Harris (och Boban – Go Boban!). Fansen i både Clippers och Pistons var lite skeptiska och så även spelarna. Men det finns inget tvivel kvar längre – dom spelar båda sin karriärs bästa basket.

Så här långt in i säsongen har Harris snitt på 21 poäng, 8+ rebounds, 41% från 3 och en +/- rating på 4.9. Alla förbättringar från förra året.

Också värt att nämna är hans växande vänskap med Boban Marjanovic, som följde med i samma trade från Detroit. Boban har blivit en favorit hos fansen oavsett var han har spelat, men håller nu också på att bygga upp en närvaro online med Harris – Bobi and Tobi. Värt att se. Boban är en sådan jätte på flera sätt. Och han dunkar utan att hoppa!

Om Harris har ett bra år offensivt, så är säsongens skarpast lysande stjärna försvarsmässigt just nu OKC. Om du behöver se en skolboksvideo på hur man spelar försvar så är det bara att kolla in matchen mot Detroit förra veckan. Dom stängde helt ner Detroit och deras hjälpförsvar var superbt.

McDavid Leg Sleeves White
McDavid Leg Sleeves White

Så frågan nästa vecka är om dom kommer klara att också stänga ner Tobias Harris när dom möts på lördag. Tobias poäng blir er rabatt nästa vecka på valfri leg sleeve från McDavid.

ALTERNATIV

Main Menu x
X