Stat of the Week Sale – v5

A
A

Baskets made ≠ most points

Den här veckan lovade vi er en kampanj baserad på abtal mål som Anthony Davis gjorde i matchen mot Spurs. Tanken var att visa att Davis faktiskt gör fler mål än till exempel Harden, även om det inte är lika många poäng. Den tanken föll lite platt när Davis skadade sig och inte spelade i matchen.

Den story story den här veckan – som också rör Davis – var istället att han lät meddela att han inte avser förlänga med New Orleans och vill ha en trade. Så nu surrar hela NBA med rykten och spekulationer vart han kommer landa medan trade deadline närmar sig. Han fick också en nätt böter på $50.000 för sitt att gå ut med sin request. Vi kommer med all säkerhet följa upp den storyn.

För att ingen som har gått och väntat på kampanjen ska bli missnöjd för att Davis inte spelade så komer vi ändå köra 10% rabatt på Kepsen från Under Armour den här veckan. Utan hjälp från Davis.

Erbjudandet gäller till 4 februari

Vecka 6 – Vi lider med Oladipo

Den andra stora storyn i veckan var att Pacers stjärna Victor Oladipo skadade knär och kommer vara borta resten av säsongen. Fruktansvärt tråkigt när det händer och hela NBA har uttryckt sin sympati för Oladipo som är en populär spelare.

https://youtu.be/DHIgaFTdlto

Det här är förstås den tråkigaste sidan av Basket, men tyvärr så sker det skador ibland. Spela hårt, men lysnna också på din egen kropp och ta hand om den är vårt råd. Nästa veckas kampanj blir därför på skadeförebyggande produkter från butiekn och rabatten blir Pacers poängskillnad i matchen mot Heat på lördag – Vinst eller förlust. Vi hoppas på att få se ett Pacers som kliver fram och försöker täcka upp för bortfallet av Oladipos genomsnittiga 18.9 poäng.

McDavid Knee Strap
McDavid Knee Strap
Compression bandage 8 cm
Compression bandage 8 cm
Sports Tape
Sports Tape

ALTERNATIV

Main Menu x
X