Stat of the Week Sale – v44

A
A

Jonas Jerebko med World Champs!

15% REA på Molten GL7X Basketball – bestämt av Jerebko!

Som vi skrev om (här) så kommer vi den här säsongen låta lagen och spelarna i NBA skapa fantastiska erbjudanden åt er! Varje vecka kommer vi välja en intressant stat från en match och låta den vara er rabatt på en utvald vara från butiken.

Den här veckan har vi valt att fokusera på Sveriges nationalhjälte Jonas Jerebko. Det här året spelar han med planetens bästa lag – Golden State Warriors och det känns rimligt att gissa att han kommer att vara en role player och börja på bänken. Så den här veckans erbjudande baserades på Jonas minuter på planen mot Nets i söndags kväll. Vi antar att ni kollade på matchen och vet hur det gick. Warrios vann med 120-114. Jonas gjorde 4 poäng på fyra straffkast (4/4) men missade båda sina vanliga skottförsök. Men han spelade som vanligt aggressivt försvar och drog ner 6 returer under sina 15 minuter på planen. Det stämmer – 15 minuter och det betyder att ni alla får 15% rabatt den här veckan på en a Molten GL7X Basketboll. Bra deal bestämt av en Bra spelare!

Erbjudandet gäller till 4 november

Vecka 45 – Kawhi Leonard med Raptors!

Nästa vecka kommer sommarens två stora  off-season flyttarna mötas i  L.A – LeBron och Lakers kommer ta emot Toronto Raptors med Kawhi Leonard. ligans mest mångsidiga spelare mot den bästa (enligt oss) försvararen. Det är en måste-se match! Även om vi helst skulle vilja fokusera på Kawhis otroliga försvarsspel så vill vi påminna om att han inte bara är en överlägsen försvarare. Hittills i år snittar han drygt 26 poäng per match mot LeBrons dryga 27. Och han skjuter 45% från tre.

Men’s UA Blitzing 3.0 Cap
Men’s UA Blitzing 3.0 Cap

Så … så många poäng han gör på LeBron och Lakers på söndag kväll blir er rabatt på en Under Armour Keps nästa vecka.

ALTERNATIV

Main Menu x
X