Stat of the Week Sale – v7

A
A

Suns stal inte showen

Suns har inte ett bra år. Sist i Western conference med näst sämst record i hela NBA. Det var inte så länge sedan Suns var med och slogs om titeln, men det berodde mest på närvaron av Steve Nash som är en av de bästa point guards som någonsin spelat. Nu är dom blott en skugga av sitt forna jag.

Fortfarande finns en del saker som dom gör bra. Steals är en av dem. Dom ligger tvåa i ligan i Steals per game – problemet är att dom inte konverterar tillräckligt många till poäng. I går tittade vi lite närmare på Suns och deras steals i matchen mot Sacramento Kings. I just den här matchen lyckdes Suns inte ens med att få steals:en att fungera. Fem steals i hela matchen som Sacramento Kings ledde från start till mål. Tre av steals:en kom från rookie Mikal Bridges, som ligger i topp 20 i ligan i steals med 1.6 per match.

En annan rookie som gjorde lite avtryck i matchen var Kings Marvin Bagley III som hade karriärbästa 32 poäng. Sacramento vann till slut med 117-104, och som vi nämnde ovan fick Suns 5 steals som ger 5% rabatt på en Molten GFX baskeboll, storlek 6 eller 7, den här veckan.

Erbjudandet gäller till 18 februari.

Förlängt erbjudande

Vi har också sett att vårt inlägg för förra veckans kampanj blev fel på den svenska översättningen och gjorde inte erbjudandet rättvisa. Så vi kommer fortsätta den kampanjen den här veckan också, parallellt med denna veckas Stat of the Week sale. Två bra deals samtidigt! 7% bort på skadeförebyggande.

Vecka 8 – All Star Weekend!

Nästa vecka är det All Star Weekend och inga vanliga matcher spelas. Stats:en från All Star är både opålitliga, oförutsägbara och ointressanta. Så vi håller oss till 10% rabatt på vår All Star kollektion. Men då behöver du komma tillbaks nästa vecka.

ALTERNATIV

Main Menu x
X