Stat of the Week Sale – v43

A
A

LeBrons poäng i Lakers-debut

Som vi skrev om (här) så kommer vi den här säsongen låta lagen och spelarna i NBA skapa fantastiska erbjudanden åt er! Varje vecka kommer vi välja en intressant stat från en match och låta den vara er rabatt på en utvald vara från butiken.

Först ut var LeBrons poäng i sin debut med Lakers. Så hur gick det? En ganska intetsägande match som Lakers och Lebron förlorade. Det är tydligt att kemin inte är där än. Men Lebron är LeBron och han gjorde sina ganska normala 26 poäng. Vilket innebär att under hela den här veckan så har vi 26% rabatt på en Officiell NBA Matchboll från Spalding precis som vi lovat. Bra deal bestämt av en Bra spelare!

Erbjudandet gäller till 28 oktober

Vecka 44 – Jonas Jerebko med World Champs!

Nästa vecka kommer vi fokusera på Sveriges nationalhjälte (inom basket) Jonas Jerebko. Det här året spelar han med planetens bästa lag – Golden State Warriors. Det är rimligt att gissa att han främst kommer vara en role player och börja på bänken. Vilket vi älskar här på Bench-Crew, därav namnet. Men vi hoppas att Jonas ska få tillräckligt mycket speltid för att bevisa att han har en plats på planen, på samma sätt som han tidigare gjort i Detroit, Boston och Utah. Så kolla in matchen mot Nets på Söndag natt.

Jerebko
Jerebko

Nästa vecka får du Jonas minuter på planen i matchen mot Nets som rabatt på en Molten GL7X Basketboll så kom tillbaks på måndag morgon om du behöver en ny äkta läderboll från Molten.

 

ALTERNATIV

Main Menu x
X