Stat of the Week Sale – v47

A
A

Lowry doing the dishes

8% rabatt på Shooters Arm Sleeve – bestämt av Lowry!

Kyle Lowry. 10.4 assists per match så här långt i säsongen. Det är många assists! Bäst i NBA. Och vi ville sätta fokus på någonting annat än poäng eftersom vi alltid föredrar team play framför heroics. Assists handlar bara om att vara osjälvisk och att hjälpa andra. Offra sitt eget spel eller poäng för att hjälpa laget. Definitionen av team work och en lagspelare. Så den här veckan lovade vi en Lowry-assist-baserad rabatt på en Shooters Arm Sleeve från McDavid och i matchen mot Chicago Bulls hade Lowry 8 assist som hjälpte Raptors komma tillbaka efter att ha förlorat två matcher i rad mot två andra rivaler från Eastern Conference – Detroit och Boston. Och som dom kom tillbaka i den här 39 poängs segern mot Bulls där alla som spelade i Raptors gjorde poäng. Passa på att köpa dig en Shooters Arm sleeve med 8% rabatt. Bra deal bestämt av en Bra spelare!

Erbjudandet gäller till 25 November

Vecka 48 – Drummond Cleaning the Glass

I skuggan av alla superstars har Detroit sin Andre Drummond som har varit top två i rebounds varje säsong sedan 2013. Och han leder ligan även i år med 16.2 rebounds per match. Han ligger också fyra i double-doubles och den här säsongen har han 5 av hela ligans totala tio 20/20 matcher. Det är hälften! Eller lika många som resten av hela NBA.

Women's Under Armour® Mid Crossback Sports Bra Black
Women’s Under Armour® Mid Crossback Sports Bra Black

Förhållandevis okänd, men en lokal superhjälte i Detroit. Kolla in honom själv mot Suns på söndag och du får se ett bra alternativ till det normala small-ball, 3 poängs skjutande spelet i NBA idag. Det här är old-school big man basket. Drummonds antal rebounds mot Suns blir nästa veckas rabatt på valfri sport BH från Under Armour under nästa vecka.

 

Som vi skrev om (här) så kommer vi den här säsongen låta lagen och spelarna i NBA skapa fantastiska erbjudanden åt er! Varje vecka kommer vi välja en intressant stat från en match och låta den vara er rabatt på en utvald vara från butiken.

ALTERNATIV

Main Menu x
X