Stat of the Week Sale – v49

A
A

OKC Stealing the show

12% rabatt på träningstoppar från Under Armour – bestämt av OKC!

Defense leads to offense. Det brukade min coach säga – precis som nästan alla andra coacher. Men det har visat sig att det stämmer. Bra försvar ger ofta möjlighet till fast brakes och enkla poäng. En stor del av basketfansen vill se spektakulära dunkar och alley-hoops, men glömmer ofta steal:en som händer ett par sekunder innan som leder fram till den där dunken. Avgörande.

Vilket lag är bäst på steals? Så här långt in i säsongen är det Oklahoma City Thunder med  10.6 steals per match, mycket tack vare Paul George som leder ligan med 2,32 steals per match. Det kallar vi försvar!

I fredags spelade dom mot Atlanta Hawks och vann med 124-109. Paul George kom nära sitt genomsnitt med 2 steals och gjorde dessutom 20 poäng. Westbrook hade 23 poäng och 1 steal och resten av laget chippade in 9 steals till – total 12 steals vilket innebär 12% rabatt den här veckan på träningstoppar från Under Armour. En till bra deal bestämt av ett bra lag!

Thunder har gjort avtryck och ligger nu på tredje plats i West. Precis före regerande mästarna Golden State Warriors, som förlorade en till match i går mot Pistons, trots att Curry var tillbaka. Se upp för OKC i år.

Erbjudandet gäller till 9 december.

Vecka 50 – Hjälper Hayward Celtics att vinna?

En av våra favorit-stats är +/- rating eftersom den mäter i reella termer hur mycket en spelare hjälper (eller stjälper) sitt lag. Det balanserar anfall och försvar och säger helt enkelt om laget är bättre eller sämre med en spelare på planen. Det är också ett mått som kan vara irrelevant eller missvisande för spelare med lite speltid eller som spelar i garbage time i blowouts, så det ska användas med viss försiktighet.

Molten GG7X
Molten GG7X

Boston Celtics ansågs av många vara ett av topp lagen inför säsongen. Dom överraskade mycket positivt förra året och har nu äntligen fått Gordon Hayward tillbaks, som (tillsammans med Kyrie Irving) antogs kunna lyfta laget till nästa nivå. Just nu ligger de på sjätte plats i East med ett 13-10 facit och är så här långt något av en besvikelse. Beror det på att Hayward inte är så värdefull som alla trodde? Låt oss kolla in hans +/- rating i matchen mot Chicago Bulls på lördag. Resultatet kommer dyka upp som en rabatt på en GGX eller en GFX basketboll från Molten under nästa vecka.

 

GL6X in action

Som vi skrev om (här) så kommer vi den här säsongen låta lagen och spelarna i NBA skapa fantastiska erbjudanden åt er! Varje vecka kommer vi välja en intressant stat från en match och låta den vara er rabatt på en utvald vara från butiken.

 

ALTERNATIV

Main Menu x
X