Stat of the Week Sale – v2

A
A

Jokic MVP kandidat? – 8% rea på NBA Game Ball

En spelare som överraskat (eller?) positivt i år är Nikola Jokic. Så här långt har Nuggets center med sina 7 feet/250 lbs snittat 19+ poäng, 10+ rebounds och 7.5 assists per match samtidigt som han skjuter 84% från straffkast. Nyligen gjorde han sin 20:e triple-double, som den tredje yngsta spelare någonsin som gjort 20+ sådana. Den här veckan försökte vi ta reda på om allt det också genererar vinster genom att titta på Jokics +/- rating i lördagens match mot Hornets. Han hade en lysande match med säsongsbästa 39 poäng, 12 rebounds och 6 assist. Och han toppade det med tre steals. Det är ganska imponerande nummer och gav honom en +8 rating. En av hans mål kom med en hel underarm över hela ansiktet. I matchen fick också se en monster dunk från Malik Monk

Sammanfattningsvis så innebär det 8% rabatt på en Spalding Official Gameball den här veckan. Bra deal. Bestämt av en fantastisk spelare.

Erbjudandet gäller till 14  januari

Vecka 3 – Lyckad trade?

Molten GG7X
Molten GG7X

En av de stora övergångarna förra året var Blake Griffin till Detroit Pistons i utbyte mot Tobias Harris, Avery Bradley och publikfavoriten Boban Marjanovic (Go Boban!). På lördag är det Blakes homecoming till L.A. (Traden hände efter att Pistons spelade i L.A. förra året) och både Blake och Harris spelar sin bästa säsong någonsin i sina repektive karriärer. Det kommer att bli en känslosam match för både Harris och Griffin. Och jag förväntar mig att speciellt Griffin tänder till. Oavsett vem som vinner så kommer det bli en bra fajt, så poängskillnaden mellan Griffin och Harris blir nästa veckas rabatt på en Molten GGX boll.

ALTERNATIV

Main Menu x
X